Esküvő DJ

Avagy mire érdemes figyelned a választáskor


Rengeteg esküvőt volt szerencsém megélni mind szolgáltatóként, mind pedig vendégként. Megkíséreltem összeszedni Neked mindazt, amire szükséged lehet egy esküvői DJ megítélésében, kiválasztásakor.

6 szempont

amit nem szabad figyelmen kívül hagynod, amikor esküvői DJ-t keresel!

Esküvői tapasztalat

Szolgáltatókkal való rutinos együttműködés, reagálás a váratlan helyzetekre, alkalmazkodás a helyszín paramétereihez a technika felépítésekor.

Technikai megbízhatóság

Kipróbált, strapabíró, márkás, SAJÁT TULAJDONÚ eszközpark a szünet- és hibamentes rendezvényért, minőségi kábelek és hosszabbítók, tartalék eszközök.

Lemezlovasi profizmus

Az átkeverések, a szám-, stílus- és ritmusváltások tökéletessége, a mikrofon időszerű és mérsékelt használata, a hangerő és a hangszínek megfelelő beállítása a szertatástól a buli végéig.

Rugalmasság

A zenei repertoár széleskörűsége, változatos zenei stílusok ismerete, a vendégekkel való együttlégzés, a kívánságok észszerű figyelembevétele.

Szolgáltatói hozzáállás

Könnyed kommunikáció és elérhetőség az esküvőt megelőző időszakban, egészséges mértékű alázatosság, segítőkészség, együttgondolkodás.

Elegancia

A DJ megjelenése, öltözködése és kommunikációja, az eszközpark külleme ("láthatatlan" kábelvezetés, taposók és állványszoknyák használata).

Néhány vélemény rólam

Esküvői DJ-ként

Eszter & Ádám

"Mindenkinek csak ajánlani tudom Vitézt! Remek volt a hangulat a nagy napunkon. Hatalmas és felejthetetlen bulit csinált kiválló zenékkel, melyeket az egész násznép (korosztálytól függetlenül) nagyon élvezett. Köszönjük :)"

2020.09.05.

Viki & Attila

"Jobb választás nem is lehetett volna az esküvőnkre. A hangulat fergeteges volt, a násznép imádta és végig bulizta az éjszakát, csak pozitív visszajelzések érkeztek. Az extra szolgáltatásként hozott fotósarok is nagy sikert aratott. Szívből ajánljuk mindenkinek."

2020.08.22.

Dorottya & Peti

"Szívből ajánlom Vitit. Remek hangulat és elképesztően jó buli kerekedett a nagy napunkon. Precízen és lelkiismeretesen egyeztetett velünk mindent az esküvő előtt. Maximálisan ajánlom!"

2020.08.15.

Dóri & Dávid

"Nagyon köszi mindent, Vitez, zseniális bulit csináltál az esküvőnkön, az tuti, hogy a 10 / 15 / 20 / 25. Évfordulós bulikra is téged hívunk! :)

Köszi a rugalmasságot, és hogy ilyen szuperul osszekombinaltad a legkülönbözőbb igényeket is a buli alatt - nem véletlen maradt ennyi ember hajnalig Köszi mindent!

D&D"

2020.07.25.

Niki & Joci

"Csak ajánlani tudom! Zseniális esküvői Dj, aki felejthetetlen bulit csinált a lagzinkon! Az egyeztetések során profin felmérte, hogy mit szeretnénk. Az este folyamán pedig tökéletesen érezte, hogy milyen számokkal tudja a násznép hangulatát fokozni. Ezúton is köszönjük!"

2019.08.17.

Gina & Isti

"2019.07.05.-én volt az esküvőnk, és nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással :) Nagyot táncolt a násznép!! Bárkinek szívesen ajánlom :)"

2019.07.05.

Andi (vendég)

"Zseniális dj 🤩🎧🎤 Én rengeteg buliban voltam már életemben, rengeteg lagzin, de DJ Vitihez foghatóval aligha találkoztam. Változatos zenék, széles paletta és fantasztikus érzék a társaság "szinten tartására". Kiválóan egyensúlyozik a hangulat fokozására szolgáló repertoire és a beérkező, olykor-olykor bizony "hangulat-megtörő" közönségkívánatok között... Szóval az esküvőn, ahol megismertem, én öt órán keresztül táncoltam, alig mertem otthagyni a táncparkettet - nehogy lemaradjak a jobbnál jobb dalokról... AJÁNLOM SZÍVBŐL! Jó dj, jó Ember!"

2019.06.25.

Alexa & Maci

"Mindenképp ajánlom! Hatalmas bulit csinált:)
Megbízható és rugalmas. Korrekt és nagyon kedves.
Örülünk, hogy Őt választottuk az esküvőnkre :)"

2019.06.15.

Kari & Márk

"Ha egy igazán jó bulit szeretnél és egy olyan személyt, aki rugalmas, figyel a kéréseidre és arra, hogy mivel lehet jó hangulatot teremteni az este folyamán, akkor mindenképpen ŐT ajánlom! Felejthetetlen élményt nyújtott az esküvőnkön! Ezt mindkettőnk nevében kijelenthetem! Nagyon Szépen Köszönjük a közreműködésedet!!!!! ❤"

2019.06.07.

Zsófi & Bali

"Az esküvőnk szervezése során az egyik legjobb döntésünk volt, hogy nem egy zenekart, hanem Vitit választottuk. 🙂
Már az előkészületek során nagy segítségünkre volt, minden részletet pontosan le tudtunk egyeztetni. Megbízható és profi DJ, akit mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlunk!
Köszönjünk szépen Viti a reggelig tartó, fergeteges hangulatú bulit! 🥳🤩"

2019.05.18.

Kata & Ricsi

"2019.04.12. esküvőnkön Ő volt a lemezlovas. 5 generációt a táncparketten tudott tartani úgy, hogy mindenki fülig érő mosollyal táncolt. Érzi a zenét, ügyesen kever, figyel a résztvevőkre. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, kiváló választás. Köszönjük DJ Viti a szuper esküvői hangulatot!"

2019.04.12.

© 2019 DJ Viti / Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!